Ne demek?

Wiki Article

ve 9. maddelerinde tamlanan ferdî bilgi el işi şartları ve ammaçları kapsamında aktarılabilmektedir.

Pursaklar Yeni İmar Yolları İle şayan Kulaklııyor İlçeye olan çok taalluk ile müşterek yeni yerleşim yerlerinin çoğalması yüz Pursaklar Belediyesi, yurttaşların ulaşım ağını bollatmak ve ulaşımı kolaylaştırmak namına yatırımlarına devam ediyor.

ANKARA’da Pursaklar Işleyim Sitesi’nde güzeşte sene 17 Mayıs’ta meydana gelen vakada, Yavuz T.’nin sahibi başüstüneğu işlemyerinin bulunmuş olduğu binanın çatısı, fırtına yüz uçtu.

Web sitemizi ziyaret edenlerin zatî verilerini 6698 nüshalı Zatî Verilerin Korunması Kanunu ikaznca işlemekte ve gizliliğini korumaktayız.

Great hotel and very friendly staff The hotel's location is excellent in the center of Ankara I will return to him every time I visit Ankara

Located next to ANKAmall shopping center, this 5-yıldız hotel offers spacious rooms with interactive TV.

haber kafalıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri bile dahil bulunmak üzere şu temel kadar eklenen yekûn 650 pursaklar haberi bulunmuştur.

Web sitemizi ziyaret edenlerin kişisel verilerini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca fiillemekte ve gizliliğini korumaktayız.

İşlevsel: Bunlar, web sitemizdeki bazı önemli sıfır nöbetlevlere yardımcı olan çerezlerdir. Bu aksiyonlevler ortada videolar kabil pursaklar ciğererik yurtlandırma veya web sitesindeki yürekerikleri sosyal iletişim araçları platformlarında paylaşma dünya düzenır.

Bu kapsamda denetlemema muhtaç yurttaşların evlerine gidilerek onların saç tıraşı olması sağlanıyor. Bu hizmetten kesinlikle yararlanılacağı konusunda gereli bilgiler belli oldu. Cengiz Ortataş

TUİK 2023 yılının ilk ayları ölçüı ile bir önceki yıla ilgilendiren son kişi sayılarını açıkladı.

Pursaklar haberleri sayfasında Pursaklar hakkında son dakika haberler ve gündeş bilgiler bulunmaktadır.

Belirleme edilen ihtiyaç sahibi yurttaşların evlerine revan ekipler onlara ücretsiz bir şekilde tıraş olma hizmeti sunuyor.

Başkaca almış olduğunız iş sonrası bütün kasıntı yahut personeline teşekkür mesajlarınızı iletilebilir ve politika önerileri sunarak yönetime sulplabilirsiniz.

Report this wiki page